Afaceri.Ro la Cernăuți. V-ați înscris?

Dacă nu v-ați înscris încă la Misiunea Economică Afaceri.ro de la Cernăuți 2016, sfatul meu ar fi să o faceți cât mai curând. Asta dacă mai prindeți locuri.

Acțiunea va avea loc în datele de 20 și 21 Aprilie 2016, iar șansele de a descoperi noi oportunități de afaceri pentru o piață emergentă pentru România, cum este cea ucraineană, sunt mai mari într-o zonă unde putem să ne mândrim cu aportul nostru la moștenirea locală: Bucovina de Nord.

afaceriro2016 cernauti
Foto: Afaceri.ro – Misiunea Economica Cernauti 2015

Am participat anul trecut la Misiunea Economică Afaceri.ro de la Cernăuți ca speaker, prezentând potențialul cooperării în domeniul cultural între Iași și Cernăuți. Am rămas cu amintiri mai mult decât plăcute și cu multă experiență și experiențe în plus.

Din păcate, anul acesta nu voi putea să mă alături grupului condus de Marius Alexa, eu fiind plecat la IMEX Frankfurt, dar aștept cu nerăbdare reacțiile celor care vor putea să se bucure de Cernăuți primăvara. A propos, un minunat oraș.

Mai jos, un filmuleț cu câteva imagini de la Afaceri.ro Cernăuți 2015, în care apar și eu, cu barbă și cravata signature, roz!

Bineînțeles că Travis Tourism este și anul acesta partener al acțiunii!

Succes Afaceri.ro Cernăuți 2016! Succes, Marius Alexa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.