Angajări la companii aeriene în Iași, Chișinău și București

M-am gândit să dau o raită prin site-urile companiilor aeriene de pe la noi (ambele maluri ale Prutului) și să văd cine și ce mai angajează zilele acestea.

Compania aeriană de stat a României TAROM are afișate pe site 5 posturi de Agent Ticketing la Direcția Comercială de la Aeroportul Henri Coandă Otopeni. Găsiți informații detaliate aici.

La Air Moldova, lucrurile sunt mai interesante. Aici vă puteți angaja fie ca tehnician deservire tehnică frână/roți, agent de deservire clienți corporativi și turism și manager de rezervare și comercializare a biletelor avia, adică agent ticketing. Posturile sunt la Chișinău.

Cea mai vesel colorată companie de pe piață, Wizz Air, angajează la București însoțitori de bord, sau după cum scrie pe pagina oficială a companiei aeriene low-cost, cabin crew. Detalii aici.

De departe, cea mai bogată ofertă de angajare o găsim la Blue Air, care pare să se extindă atât de repede încât personalul nu-i mai ajunge. Iată ce găsim pe pagina lor de cariere:

Vă urez succes la depunerea candidaturilor și la aplicarea corectă în CV-uri și scrisorile de intenție a cuvintele limbii române! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *