Ce am înțeles din comunicatul de presă de astăzi despre turism al MEEMA

Așa aș fi vrut să înceapă un articol inteligent despre ceea ce ar fi trebuit să fie o veste la fel de inteligentă din partea responsabililor din turism din guvernul Ludovic Orban. Ghinion, nu e așa!

Din păcate, ceea ce am câștigat citind comunicatul de presă al Ministerului Economiei și Mediului de Afaceri despre activitatea de astăzi 27 aprilie 2020 a domnului Emil-Răzvan Pîrjol de la Direcția Generală Turism este fix (_blank), adică nimic. 

În continuare hotelierii, agențiile de turism, transportatorii, ghizii de turism, organizatorii de evenimente, anteprenorii și proprietarii de restaurante, baruri, cafenele, săli de evenimente, furnizorii de servicii tehnice, presa de turism, artiștii care ne distrează la ceremonii, fotografii și videografii de care avem nevoie și la congrese și conferințe, adică și toți cei care sub o formă sau alta erau furnizori primari și secundari pentru ceea ce tradițional și foarte vag e numit ”turism” încă așteaptă să primească o comunicare coerentă și clară ca din partea cuiva care nu transmite ceva doar ca să bifeze un băț în raportul săptămânal cu presa către șeful de PR al partidului.  Doar câteva sute de mii de oameni aflați în serviciul la fel de multor turiști, pasageri și clienți, doamnelor și domnilor politicieni!

Ne scuzați, multstimate domnule secretar de stat, dacă vă transmitem că ceea ce au comunicat responsabilii dumneavoastră de PR astăzi este complet inutil și ne consumă nu timp, că avem, ci bani prin energia electrică necesară lecturării capodoperei de inutilitate comunicativă?

Sperăm să faceți economie la comunicare și să ieșiți în presă doar cu informații despre măsuri concrete. De asta are nevoie turismul românesc acum. Vă mulțumim în prealabil pentru efortul depus și pentru știrile foarte clare din viitorul foarte apropiat!

Comunicat Răzvan Pirjol turism

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.