Iașiul deschis pentru afaceri

Acum vreo două luni savuram o conversație și un vin de poveste cu o renumită doamnă consultant în vinuri (Caroline Gilby, pentru cunoscători). Cumva, a apărut în discuție faptul că cel mai mult îi place la viața ei profesională de acum faptul că e independentă, lucrează pentru sine.

”Nothing beats working for yourself.”, mi-a scăpat mie atunci în conversație, poate ușor imprudent, fiind la masă și foștii mei angajatori. A fost un fel de revelație-destăinuire involuntară, dar tare sinceră, înconjurat fiind de foștii mei angajatori. 🙂

Așa că, iată-mă acum prezentând cu mândrie și cu sfială un nou proiect la care m-am asociat alături de colegi și prieteni cu care lucrez deja de peste 10 ani. Îl prezint cu mândrie, pentru că site-ul de mai jos și conceptul sunt propuse de mine și create ”from the ground up”: http://www.romaniarelocation.eu

Suntem mândri de Iași și de Moldova și vrem să facem afaceri acasă și să îi ajutăm și pe alții, ”din afară”, să aducă valoare adăugată orașului nostru.

relocation romania iasi

Da, noi vrem să ne vindem țara pentru că suntem mândri de ea. Mai mult, ne bucurăm la ideea că Iașiul redevine prin prezența străinilor acel oraș cosmopolit și divers pe care îl regăseau călătorii care ajungeau aici cândva într-o capitală de stat.Vă rog, deci, să ne ajutați să facem această prezentare mai bună. Aruncați un ochi critic peste această variantă ”beta” a unui produs destinat ”incoming-ului de afaceri” în Moldova.

Îl prezint cu sfială pentru că știu că nu e perfect și niciodată nu va fi. Mai sunt încă funcționalități în activare, iar fiecare dintre cei care iubim România, Moldova și Iașiul le-am prezenta și ”vinde” altfel unor străini.

Sunt apreciate comentariile, sugestiile, corecțiile venite prin mesaje publice sau private. Hatereala nu va atrage după sine ranchiună. (”Any feedback is good feedback.” – lecția numărul unu pentru marketeri inteligenți.)P.S. Pentru cârcotași: Iașiul rămâne casa mea de 10 ani încoace, la fel cum Chișinăul este de mai mult de 6 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.