Un nou serviciu turistic la Iași: transferuri auto partajate

Începând cu luna februarie 2016, Travis Rent-a-Car – departamentul de transport al companiei ieșene Travis Tourism – a lansat pe piață un nou concept, foarte popular în orașele care au aeroporturi cu trafic intens: shared transfers sau, pe românește, transferuri auto partajate.

Accesibile la doar câteva clicuri distanță prin www.romaniatransfers.eu, transferurile auto partajate sunt o soluție calitativă de transport de la/către aeroport pentru care plătești locul și nu întreaga mașină. Întrucât vei călători împreună cu alte persoane, ora de preluare și ruta vor fi adaptate în mod optim în funcție de toți pasagerii.

Care sunt avantajele acestui serviciu de transferuri auto față de clasicul taxi sau transportul în comun?

În primul rând, Travis Rent-a-Car garantează că de fiecare dată vei fi preluat de la sau spre un transfer auto la Aeroportul Internațional Iași de un șofer profesionist, cu experiență în turism, care te va invita să urci într-o mașină modernă, confortabilă, nemarcată cu vreun autocolant.

În al doilea rând, orele de preluare la cursele de transfer la aeroport sunt stabilite pentru a reduce timpii de așteptare în aerogară la perioada optimă ce permite efectuarea formalităților dinainte de decolare. Până la urmă, profesioniștii de la Travis Tourism care efectuează zilnic sute de transferuri auto locale de calitate sunt cei care știu cel mai bine care sunt timpii de tranzitare al orașului Iași la orele premergătoare decolării avionului dumneavoastră.

Apoi, mai există factorul-cheie: siguranța! Autoturismele moderne, întreținute doar în service-uri de marcă proprie și șoferii care au un număr limitat de curse în fiecare zi vor fi întotdeauna un argument care își merită costul suplimentar față de mijloacele de transport în comun clasice.

Într-adevăr, serviciul este foarte potrivit mai ales pentru turiștii de afaceri, angajați sau invitați ai companiilor din mediul de afaceri ieșean. De asemenea, există deja foarte multe solicitări din partea participanților la congresele și conferințe care urmează să aibă loc la Iași anul acesta, iar oaspeții hotelurilor din Iași sunt clienți constanți ai serviciilor de transferuri auto ale www.romaniantransfers.eu.

Este vorba de oaspeți pentru care contează calitatea și siguranța. Companiile pentru care lucrează sau agențiile de turism care manageriază călătoriile acestora nu își asumă riscul utilizării unor servicii sub standardele business-corporate, iar transferurile auto partajate sunt puntea care permit păstrarea acestui nivel calitativ și încadrarea într-un buget acceptabil.

Serviciul de rezervări de transferuri auto partajate este momentan disponibil doar în Iași, însă prin www.romaniantransfers.eu se pot solicita transferuri auto private și în București și alte orașe ale țării, dar și în Chișinău și spre destinații din Republica Moldova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *